Wie ZICHZELF LIEFHEEFT, zal NOOIT een ANDER KWAAD doen… 

Auteur: 

 • Boeddha Sakyamuni
EDDIS
09/07/20

29 inzichten die uw leven veranderen!  
29 artikelen te lezen met één klik in krant ‘de morgen’. Hier 10 van de 29 titels…  
 

 1. ‘Heel het moederschap glipt tussen je vingers. Je wilt het vasthouden, maar het glijdt weg’ -  Actrice Els Dottermans (56) over moeder zijn
 2. ‘De tijd heelt alle wonden, zegt men, maar dat is pure onzin’ - VRT-journalist Riadh Bahri (31) was 13 toen zijn jongste zus overleed.
 3. ‘Je móét afscheid kunnen nemen? Neen’ - Open Vld-politica Annemie Neyts-Uyttebroeck (75) zou het liefst waardig willen sterven in haar slaap.
 4. ‘Waar ik heel mijn leven spijt van zal hebben, is dat ik er niet in geslaagd ben bij de vrouw van mijn leven te blijven’ - Bioloog Dirk Draulans (64) op de vraag waar hij spijt van heeft.
 5. ‘Je bent maar één keer dertiger, één keer veertiger en één keer vijftiger’ - Seksuologe Rika Ponnet (52) vindt het vreemd dat vijftigers zich maar 30 voelen. Ze hoopt dat ze in die twintig jaar toch iets geleerd hebben.
 6. ‘Je hebt het gevoeld, je hebt het gezien, je hebt het ervaren, maar het is voorbij’ - Modefotograaf Willy Vanderperre (49) focust veel liever op het nu.
 7. ‘Het moet niet allemaal mooi en goed zijn’ - Actrice Maaike Cafmeyer (47) weet hoe ze liefde definieert
 8. ‘Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik geleefd moest hebben voor ik de ware tegenkwam’ - Welke gebeurtenis uit uw leven zou een goed filmscenario opleveren? Op die vraag moest model en producer Lauren Versnick (26) niet lang nadenken.
 9. ‘Als je relatie om zeep is, ga weg, hè’ - Programmamaker en journalist Eric Goens (51) vindt veel niet de moeite waard om zich erover op te winden. Als het zo is, dan is het zo.
 10. ‘Stel vragen’ - Journalist Frédéric Deborsu (50) over zijn passie.

Meer lezen: klik hier

Aantal keer bekeken

248