Waardebepaling voor de familiale KMO

“Back to basics” – van theorie tot praktijk

 

Het waarderen van een onderneming is geen exacte wetenschap. Afhankelijk van de specifieke kenmerken en omstandigheden gebruikt men een andere waarderingsmethode en/of komt men tot een andere waardering.

In het seminarie  “Waardebepaling Back to Basics” wordt verduidelijkt welke waarderingsmethode en technieken in welke omstandigheden het meest aangewezen zijn. Een praktijk voorbeeld maakt het een en  ander, ook voor de leek, erg toegankelijk.

Eddy Claesen is familiebedrijf adviseur en conflictbemiddelaar, Accountant – Belastingsconsulent IAB. Hij is al meer dan 30 jaar actief als zelfstandig accountant en belastingconsulent in de Groep Claesen, waarvan hij zaakvoerder is. Eddy Claesen heeft diverse publicaties op zijn naam en geeft geregeld voordrachten, waaronder al 8 jaar voor Unizo als ‘overnamecoach’. Hij is de initiatiefnemer van www.stopdefiscaleonzin.be en www.fiscaalcorrect.be, waarmee hij de “Taxman 2013” –award won.
 

Een geheime Gastspreker - Business Valuator met ruime ervaring zal deze infosessie vergezellen.  

Maximum aantal deelnemers:

10 deelnemers

Locatie:

Kuilenstraat 16, 3600 Genk

Tijdstip:

13u30 onthaal

16u00 einde

Inschrijven:

Kan rechtstreeks gebeuren via  info@claesen.be  met melding: dag en titel van het seminarie of uur van individueel gesprek. Of telefonisch op het nummer 089/32.91.10
Zie ook www.claesen.bewww.eddyclaesen.be

Deelnamekosten en/of inschrijvingsvoorwaarden: