FAMILIA ANTE OMNIA …

Auteur: 

  • onbekend
EDDIS
05/06/19

Familiale machtswissel bij Eurosol

Best weer fier op de begeleiding van een geslaagde familiale opvolging van een mooi familiebedrijf EUROSOL. Alvast véél succes Bert... Het is nu aan U !

Bert Ceyssens, derde generatie van het familiebedrijf Eurosol in Maaseik, is officieel aangesteld als de nieuwe zaakvoerder. Zijn vader Ludo blijft nog even actief.

Theo Vandersteegen zei in de jaren ’60 vaarwel aan het boerenbedrijf en ging met ramen en deuren aan de slag onder de naam Ducana. Die onderneming ontwikkelde zich geleidelijk tot het zonweringbedrijf Eurosol. In 1986 ging de fakkel over naar Lene Vandersteegen en Ludo Ceyssens, de dochter en schoonzoon van Theo. Nu zetten ook zij een stapje opzij en geven ze de touwtjes in handen van Bert Ceyssens (36).

Bert draait al een hele tijd mee bij Eurosol. Hij ging van start als monteur en sloeg daarna de commerciële weg in. Nu wordt hij dus algemeen zaakvoerder. De komende jaren kan hij daarbij nog rekenen op de actieve steun van zijn ouders. Het hele team bestaat uit een 12-tal mensen. “Ik heb alle vertrouwen in mijn team en ik heb er echt zin in om samen met hen de lijnen uit te zetten voor de toekomst”, laat de nieuwe zaakvoerder optekenen.

Aantal keer bekeken

1818