Een bedrijf OVERNEMEN is ook ondernemen!

How to buy your own company?

 

Meer dan 300.000 KMO- bedrijven zullen te koop staan in de komende tien jaar. Ben jij een van de  volgende generatie ondernemers?  Meer en meer managers dromen  er van om (ooit) zelf eigenaar-ondernemer te worden!  Een manier om uw droom  te realiseren is een bestaand bedrijf over te nemen via bv. een management buy-out of management buy-in.  Gezien de enorme vergrijzing van de ondernemers – babyboomers, die in de komende 10 jaar op pensioen zullen gaan, komen er  voldoende bedrijven op de markt.

Een zaak overnemen hoe pak ik het concreet aan ? Wat zijn de motieven? Wat zijn de risico’s, nadelen, de voordelen? Welke fases kom je tegen? Hoe verloopt het overname proces?
Deze infosessie biedt u een uitstekende gelegenheid om samen met ons te reflecteren op je eigen ondernemende ambities en uw eigen (buy-out) zaak voor te bereiden.

Eddy Claesen is familiebedrijf adviseur en conflictbemiddelaar, Accountant – Belastingsconsulent IAB. Hij is al meer dan 30 jaar actief als zelfstandig accountant en belastingconsulent in de Groep Claesen, waarvan hij zaakvoerder is. Eddy Claesen heeft diverse publicaties op zijn naam en geeft geregeld voordrachten, waaronder al 8 jaar voor Unizo als ‘overnamecoach’. Hij is de initiatiefnemer van www.stopdefiscaleonzin.be en www.fiscaalcorrect.be, waarmee hij de “Taxman 2013” –award won.
 

Maximum aantal deelnemers:

10 deelnemers

Locatie:

Kuilenstraat 16, 3600 Genk

Tijdstip:

13u30: onthaal

16u00: einde

Inschrijven:

Kan rechtstreeks gebeuren via  info@claesen.be   met melding: dag en titel van het seminarie of uur van individueel gesprek. Of telefonisch op het nummer 089/32.91.10
Zie ook www.claesen.bewww.eddyclaesen.be

Deelnamekosten en/of inschrijvingsvoorwaarden: