Familiale opvolging in “PROGRESS”

7 Tips om uw familiale opvolging succesvol te regelen

 

Familiebedrijven hebben een eigen bijzonder krachtige dynamiek en de generatiewissel  is dan ook bijna altijd een “diepmenselijk proces” dat zwaar onderschat wordt. Hoe beginnen is voor velen van ons de vraag. Na deze infosessie heeft u alvast aardig wat praktisch tips bekomen om uw familiale opvolging succesvol te regelen.  

7 concrete tips om uw familiebedrijf succesvol door te geven aan de volgende generatie.  Als gepassioneerd familiebedrijf adviseur, met zelf een dochter in de “opvolging” deel ik u graag onze 12 jaar ervaring. Diverse tips en een praktisch uitgewerkt stappenplan maakt van deze interactieve infosessie een waardevolle stap in het succesvol overdragen van uw familiebedrijf.  

Eddy Claesen is familiebedrijf adviseur en conflictbemiddelaar, Accountant – Belastingsconsulent IAB. Hij is al meer dan 30 jaar actief als zelfstandig accountant en belastingconsulent in de Groep Claesen, waarvan hij zaakvoerder is. Eddy Claesen heeft diverse publicaties op zijn naam en geeft geregeld voordrachten, waaronder al 8 jaar voor Unizo als ‘overnamecoach’. Hij is de initiatiefnemer van www.stopdefiscaleonzin.be en www.fiscaalcorrect.be, waarmee hij de “Taxman 2013” –award won.

Locatie:

Kuilenstraat 16, 3600 Genk

Tijdstip:

13.30 uur Onthaal

16.00 uur einde

Maximum aantal deelnemers:

10 deelnemers

Inschrijven:

Kan rechtstreeks gebeuren via  info@claesen.be  met melding: dag en titel van het seminarie of uur van individueel gesprek. Of telefonisch op het nummer 089/32.91.10
Zie ook www.claesen.bewww.eddyclaesen.be

Deelnamekosten en/of inschrijvingsvoorwaarden:

Gratis