Actief bezig zijn, is goed voor het lichaamSpiritueel bezig zijn, goed voor de ziel. En omgekeerd is de een goed voor de ander. 

Auteur: 

 • Henry David Thoreau
EDDIS
19/12/12

Europese lonen blijven verbluffend,  ook in crisistijden

Een uitzending van TERZAKE (zie uitzending en klik op afbeelding) waarvan ons VERSTAND eventjes
stil  blijft staan… zeker nu ik  maandag j.l. op de “ondernemersdag 2012 van Vlerick (Gent) was,  waar het o.a. ging over : 

 1. De VEERKRACHTcapaciteit (in deze crisis) van de regio Oost-Vlaanderen maar ook van de andere PROVINCIES.. Ik kan u nu reeds melden beste mensen dat LIMBURG  in deze studie zéér slecht scoort (maar meer hierover in de volgende dagen)
 2. In een andere zéér interessante uiteenzetting had  Prof.  Koen Schoors het over de EUROCRISIS – de structurele problemen en oplossingen..  Een van de problemen zijn o.a. de PENSIOENEN…
  Uit zijn berekeningen blijkt heel duidelijk – zoals ik al 10 jaar zeg – dat deze
  niet meer betaalbaar zijn..
  Mensen op 50 -55- 60 op pensioen sturen kan ECHT, ECHT, ECHT  niet meer…  Men zadelt de jongeren op met een gigantisch probleem !
  Trouwens Otto Von Bismarck heeft het “pensioenstelsel” uitgevonden. Men mocht toen op pensioen op 70 Jaar, terwijl de gemiddelde leeftijd slecht 45 jaar was.. Nu wil men op Pensioen op 50 jaar terwijl de gemiddelde leeftijd 85 wordt !!!

Laat mij nog eens duidelijk zijn!  Iedereen – en men weet dit al meer dan 10 jaar – die  blijft volhouden dat er NIETS aan de hand is … doet “wetens en willens” én met “kwaad opzet” schade aan deze én de toekomstige generatie en dit enkel én alleen omwille van zijn EIGEN BELANG !!    Proficiat mensen, we zijn héél goed bezig !

Aantal keer bekeken

7168