De mens is alléén waarlijk groots als hij handelt vanuit zijn passies…

Auteur: 

  • Benjamin Disraeli
EDDIS
19/01/07

Imagobegeleiding en Corporate Image

Georganiseerd door DBM

Gastvrouw Francine Heirbaut van het outplacement bureel DBM te Antwerpen. www.dbm.comfheirbaut@dbm.be  zag er wéér… hm, vrouwelijk sjiek, stijlvol uit.. Ongelooflijk, hoe doet ze het ! Nu ja, sommige mensen hebben “de gave” om er altijd, maar dan ook altijd mooi bij te lopen. Het zijn zo van die mensen die perfect een bepaalde stijl weten te kiezen. Via de keuze van hun kleding voelen ze zich goed in hun vel.  Ze hebben een uitstraling en weten de juiste kleuren te kiezen. Ze weten welke accessoires passen en welke niet… Het zijn zo van die mensen - en vriendin Francine is er zo een – die een persoonlijk imago hebben en die weten welk belang en welke impact de juiste kledingstijl (en kleuren) heeft op hun omgeving.

Spreker Gerd Campaert  (www.gerdcampaert.be) van IMAGE STUDIO is een dame die voor al diegene die “de gave” niet hebben ter hulp kan komen.  Vertrekkend vanuit je persoonlijkheid & je lichaambouw…(en ja manen dit is ook voor ons van toepassing) wordt gezocht naar een bepaalde kledingsstijl… Er word gekeken welke stoffen, modellen, accessoires, brilmonturen, hemden combinaties met pak en das mogelijk zijn. Er wordt gekeken naar de dresscode en hoe je, je kleedt formeel of casual?  Enfin, het was ook voor mij als man weer erg leuk..

Gerd wist haar publiek goed te amuseren en gaf een korte maar prachtige uiteenzetting. Proficiat.

Als afsluiter verraste ze zowat iedereen toen ze vertelde dat zij haar koffer had ingepakt om 3 dagen naar Parijs te gaan… Awel, daar kan iedereen (en zeker de dames en ijdele manen) uit leren.. Het koffertje was amper 30 op 40 cm groot en wat daar allemaal uitkwam !.. Eens nadenken.. 1 geklede rok, 1 een kort jasje, 1 lange jas, 1 pyjama, 1 paar geklede schoenen, ondergoed voor 3 dagen, make-up, een geklede sjaal,en, en… Verdorie, dit moet ik dringend ook eens leren.. want ik moet telkens héél hard duwen om mijn koffers toe te krijgen.. ;o)

 

Groetjes

Eddy  

Aantal keer bekeken

1992