Uw bedrijf optimaal verkopen

In 12 stappen van voorbereiding, over waardering tot overdracht.

 

Na de start en de groei van uw bedrijf vormt het overlaten de derde mijlpaal in de geschiedenis van uw zaak. Dit is tezelfdertijd weer de start van een nieuw groeiproces voor de koper. Zowel overlaten als overnemen zijn ingrijpende gebeurtenissen die men goed en tijdig dient voor te bereiden, zodat de continuïteit van de bestaande bedrijfsactiviteit gegarandeerd wordt. Wie er rechtstreeks of onrechtstreeks mee te maken heeft, beseft maar al te goed hoe delicaat en vooral hoe complex het overlaten van een KMO kan zijn.

Het verkoopproces is geen sinecure. In elk geval zijn een goede voorbereiding, een degelijke kennis en een professionele begeleiding meer dan noodzakelijk voor een geslaagde overname.

In dit seminarie krijgt u inzicht in de 12 stappen van het verkoopproces, vanaf de voorbereiding, over de waardering, tot en met de overdracht met de grootste kans op succes kunt volbrengen.

Eddy Claesen is familiebedrijf adviseur en conflictbemiddelaar, Accountant – Belastingsconsulent IAB. Hij is al meer dan 30 jaar actief als zelfstandig accountant en belastingconsulent in de Groep Claesen, waarvan hij zaakvoerder is. Eddy Claesen heeft diverse publicaties op zijn naam en geeft geregeld voordrachten, waaronder al 8 jaar voor Unizo als ‘overnamecoach’. Hij is de initiatiefnemer van www.stopdefiscaleonzin.be en www.fiscaalcorrect.be, waarmee hij de “Taxman 2013” –award won.
 

Maximum aantal deelnemers:

10 deelnemers

Locatie:

Kuilenstraat 16, 3600 Genk

Tijdstip:

13.30 uur Onthaal

16.00 uur einde

Inschrijven:

Kan rechtstreeks gebeuren via  info@claesen.be  met melding: dag en titel van het seminarie of uur van individueel gesprek. Of telefonisch op het nummer 089/32.91.10
Zie ook www.claesen.bewww.eddyclaesen.be

Deelnamekosten en/of inschrijvingsvoorwaarden:

Gratis