In ORDER to BECOME the 1% YOU must DO what the other 99% WON’T … 

Auteur: 

  • onbekend
EDDIS
08/08/19

Kamal helpt jouw bedrijf in zijn nieuwe programma
 

Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak (werktitel) met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing. Kamal is namelijk niet enkel comedian en presentator, maar in de eerste plaats docent bedrijfseconomie aan de KDG Hogeschool. Bovendien is hij ondernemer in hart en nieren: anderhalf jaar geleden startte hij zijn eigen zaak Donutello en bouwde het op tot een succes met verschillende vestigingen.

In De zaak wil Kamal ondernemers helpen die in de problemen zitten. Hij roept hierbij de hulp in van zijn netwerk. Samen met hen gaat hij op zoek naar een oplossing.

Meer weten? https://www.een.be/een/kamal-helpt-jouw-bedrijf-in-zijn-nieuwe-programma

Aantal keer bekeken

268